Menu
Kuvagalleria / Valokuvaus

Päijänne 2020

Näin itsenäisyyspäivänä on hyvä hetki muistella kesää ja tätä meidän kaunista maata ja sen luontoa. Veneily on upea harrastus ja monelle jopa elämäntapa.  Olen tässä vuosien varrella saanut nähdä tämän harrastuksen moninaisia puolia, unohtumattomia hetkiä vesillä ja rannoilla ja mitä erilaisimpia tapoja nauttia veneilystä. Jokainen veneilijä on omanlaisensa. Tähän kuvasarjaan olen tallentanut veneilyyn liittyiviä hetkiä ja harrastajia viime kesältä ympäri Päijännettä. Kuvia tuli paljon ja teenkin varmasti vielä toisen julkaisun kuvista, jotka eivät vielä tähän päätyneet.

Kiitän lämpimästi kaikkia ketä sain kuvata kesällä 2020!  Ja onnea meidän upea 103-vuotias Suomi <3

Tiedoksi vielä kaikille veneiljöille ja kuvaajille, että vene, jossa on nukkumapaikka, on kotirauhan aluetta. Siellä olevien ihmisten luvaton kuvaaminen rikkoo kotirauhaa. Muistathan siis pyytää aina luvan kuvan ottamiselle ennen kuin kuvaat ihmisiä tällaisissa veneissä.

Kirjoittaja

Mari Mansikkamäki on nelkyt jotain valokuvaaja, luova johtaja ja mainostoimistoyrittäjä Keski-Suomesta. Hän on löytänyt sielunamaisemansa ja viettää rantalomansa mielummin Päijänteellä kuin Balilla. Tämä luova esteetikko rakastaa saunaa, järvimaisemia, veneilyä ja mökkielämää. Mari haluaa blogissa jakaa teille iloa, inspiraatiota ja ideoita elämään ja matkailuun Suomen järvimaisemissa omalla visuaalisella twistillä.

Ei kommentteja

    Kommentoi juttua