Menu

Hei, mukava tutustua!

Minä olen Mari Mansikkamäki, 43-vuotias kahden lapsen äiti, valokuvaaja, luova johtaja ja mainostoimistoyrittäjä. Ja saunah-u-l-l-u.

Boatiful World on henkilökohtainen projektini ja inspiraation lähde. Täällä pääsen jakamaan päivätyön ulkopuolella ajatuksia ja kokemuksia aiheista, jotka ovat minulle puhdasta onnea – järviluonto, veneily, mökki-elämä sekä valokuvaus.

Kun aloitimme perheemme kanssa veneilyn, olisin kaivannut näihin aihepiireihin keskittyvää blogia tai muuta mediaa, josta olisin löytänyt ideoita ja inspiroivia vinkkejä hyvistä retkikohtista, ruuanlaitosta veneessä, tarvikkeista yms. Siis jotain muutakin kuin moottorin korjausta 😉 Koska sellaista ei löytynyt, päätin luoda sellaisen itse.

Blogi on kaikille, jotka ovat kiinnostuneet veneilystä, sekä nauttivat järvi- ja lähimatkailusta.

Rakkain paikka – mökki <3

Olen viettänyt lapsena kaikki kesäni suvun yhteisessä kesäpaikassa järven rannalla. Kun sain omia lapsia, koin tärkeäksi, että voisin tarjota heille samanlaisia luontoelämyksiä mitä olin itse saanut kokea. Vuonna 2014 löysimme meille juuri sopivan kesäpaikan, jonka kunnostaminen on meille mieluisa harrastus ja antaa mukavaa vastapainoa toimistotyölle. Vietämme nykyään mökillä lähes puolet vuodesta. Yksi kriteeri mökkipaikan valinnassa oli se, että voisimme käydä mökiltä käsin töissä ja, että se olisi ison vesistön äärellä, mikä mahdollistaisi veneilyharrastuksen.

Valokuvaus

Olen myös ammattivalokuvaaja ja kuvauksia olen tehnyt on kertynyt vuosien varrella niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Työssäni kuvaan mm. brändi-, tuote- ja henkilökuvia eri alojen yrityksille ja brändeille.

Täällä blogin puolella valokuvat keskittyvät järvimatkailun ja veneilyn lifestylekuvaukseen. Kuvitan blogijutut pääsääntöisesti itse ja niiden lisäksi julkaisen kuvasarjoja blogin aihepiireihin liittyen. Haluan kuvien kautta jakaa teille kauniita, huolettomia, rentoja, iloisia ja romanttisia hetkiä Suomen luonnossa ja vesillä.

Veneily

Homma lähti perinteisesti niin sanotusti lapasesta, kun pääsimme ensimmäisiä kertoja soutuveneilemään omalta mökiltä. Olimme heti myytyjä. Veneily ja järvellä liikkuminen avasi aivan uuden perspektiivin lähiympäristöön. Vesillä olo on kuin oma maailmansa ja kun köydet irtoaa laiturista, jää kaikki arkiset asiat maihin. Veneilystä on tullut koko meidän perheelle rakas harrastus.

Veneen koko on matkan varrella pikkuhiljaa kasvanut ja päivät vesillä lisääntyneet. Veneily ja siitä nauttiminen ei vaadi huvijahtia kaikilla mukavuuksilla. Vaikka meidän nykyinen vene on jo ihan mukavasti varusteltu matkavene, nautin edelleen ihan valtavasti myös ihan perinteisestä soutuveneilystä. Hiljalleen soutelussa on oma äänetön rauhansa. Usein nappaankin kameran kaulaan ja lähden nautiskelemaan omasta ajasta lähivesillä.

Boatiful World

Boatiful World on syntynyt rakkaudesta Suomen järviin ja niiden tarjoamaan estetiikkaan ja elämyksiin. Kaikkia blogin aiheita yhdistää järviluonto ja siitä nauttiminen kaikissa sen muodoissa.

Veneilyaiheisissa jutuissa käydään tutustumassa palvelusatamiin, luonnon satamiin, retkeillään, tehdään ruokaa rannalla ja veneessä, testaillaan veneilytarvikkeita ja -tuotteita. Tutustutaan muihin vesillä liikkujiin ja jaetaan parhaita vinkkejä. Olitpa merellä tai järvellä, soutu-, huvi- tai purjeveneilijä, aloittelija tai kokenut, tai haluat muuten nauttia elämästä vesien äärellä, pyrin tarjoamaan blogissa kaikille kiinnostavia ja hyödyllisiä aiheita.

Veneilyn lisäksi vietämme aikaa mökillä, saunomme ja kunnostamme nurkkia. Välillä järjestellään rantajuhlia (koska rakastan juhlien järjestämistä!)

Suomi tarjoaa upeita luontoelämyksiä ja matkailukohteita, joiden merkitys itselleni on kasvanut vuosivuodelta. En kaipaa kaukomatkoja, kaikki mistä nautin eniten on ihan tässä lähellä. Varsinkin näin maailman myllerryksen keskellä, on hyvä avata silmät ja nähdä kaikki tämä meidän lähellä oleva, kansainvälisestikin arvostettu luonnon kauneus ja hypätä mukaan nauttimaan. Tervetuloa matkalle mukaan!

Nautin edelleen valtavasti myös ihan perinteisestä soutuveneilystä. Hiljalleen soutelussa on oma äänetön rauhansa. Usein nappaankin kameran kaulaan ja lähden nautiskelemaan omasta ajasta lähivesillä.

MARI MANSIKKAMÄKI

Yhteistyöt

Olisiko mielessäsi blogiyhteistyö, haastattelu, juttuvinkki liittyen veneilyyn tai blogin muihin aiheipiireihin (järvielämä, retkeily, lähimatkailu, mökkeily). Laita viestiä, kuulen mielelläni lisää!

Yhdessä tekemällä toimiva lopputulos

Olen markkinointiviestinnän pitkän linjan ammattilainen ja työskennellyt suomalaisten brändien kanssa jo pian 20 vuotta. Työnkuvaan on vuosien varrella kuulunut graafinen- ja visuaalinen suunnittelu, verkkosivustojen suunnittelu, valokuvaus ja sisällöntuotanto. Viime vuosina työni yrittäjänä on painottunut brändien ja yritysten markkinoinnin kehittämiseen sekä projektien johtamiseen.

Valokuvaus ja visuaalinen tarinan kerronta on kiinteä osa blogia. Kuvan ja tekstin yhdistäminen laadukkaaksi kokonaisuudeksi ja lukijaa kiinnostavaksi sisällöksi on blogissani aina ensisijainen tavoite. Rehellisyys ja aitous on johtavia arvojani. Teen mielelläni yhteistyötä blogin aihepiireihin ja arvomaailmaan sopivien brändien ja yritysten kanssa. Ota siis yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä mitä keksitään! Laitan paluupostissa tulemaan mediapaketin, jossa tarkemmin tietoa ja alustavia ajatuksia yhteistyömalleista.